“Amerika olmaması gereken yere giriyor”

Actinopteri

New member
“Tass bana şarkı söylemek için Rusya'ya gidip gitmeyeceğimi sordu. Bir gazeteci bana mesaj gönderdi… Ben de ancak savaşın bu yıkımı sona erdiğinde gideceğimi söyledim.” Al Bano Rusya'da şarkı söylemeye geri dönmek istiyor. Rete4'teki E 'sempre Cartabianca'da, Ukrayna'yla savaş bittiğinde bunu yapacağını söylüyor.

“Putin için 5 kez şarkı söyledim, Rusya'nın başkanı bile olmadan tanışmıştım onunla. 1986 yılıydı, KGB'nin başkanıydı. Sonra başkan olunca beni davet ettiler. Uzun bir masa vardı, bir tarafta Putin ailesiyle, Yeltsin ise benim ailemle ilgili. Benim izlenimim hep aynıydı: Rusya'nın en Batılı adamıydı, sonra belli ki bir şeyler oldu”, diye ekliyor.

“Benim görüşüme göre Amerika ara sıra girmemesi gereken yerlere giriyor. Büyük Kennedy, gemilerin Rusya'dan birçok füzeyle Küba'ya doğru yola çıktığını görünce akıllıca” Sovyetlere “kim baba olacak” dedi. bu yeni dünya savaşı “Kruşçev zamanın tersine döndüğünü anlamıştı. Kennedy artık orada değil ama Amerika hâlâ orada: neden şimdi aynı şeyi yapmadı?” diye tekrarlıyor: “Donbass bölgesinde her zaman Ruslar vardı, temel sebep bu. Ya barış için bir araya gelirler, ya da biz de bu savaşın içindeyiz. Ve çok da kötü. Zaten yayıldı. Bu lanet savaş bitene kadar Rusya'ya gitmek istemiyorum. Moskova'da Kızıl Meydan'da barış konseri vereceğim, Kiev'de de konser vereceğim” diye tekrarlıyor.