Bakan Özer’den LGS açıklaması

Lena

Global Mod
Global Mod
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Çankırı Valiliğini ziyaret ederek Gurur Defteri’ni imzaladı. daha sonrasında gazetecilere açıklama yapan Bakan Özer, Bakanlık olarak tüm çalışma arkadaşlarıyla bir arada alanda olmaya büyük uğraş sarf ettiklerini belirtti.

‘YARDIMCI KAYNAKLARLA İLGİLİ YENİ BİR AÇILIM YAPIYORUZ’
Pazar günü LGS kapsamında imtihan yapılacağını hatırlatan Özer şunları kaydetti: “Bu periyot öğrencilerimizin LGS’ye hazırlanmalarıyla ilgili hayli kapsamlı dayanak verdik. Yalnızca örnek sorularla değil her ay yardımcı kaynaklarda da LGS öğrencilerimize fazlaca daha geniş kapsamlı dayanak vermeye çalıştık. Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın deklare ettiğı üzere 2022-2023 eğitim öğretim yılında yardımcı kaynaklarla ilgili bir açılım yapıyoruz. Artık eğitim öğretim yılı başladığında öğrenciler masalarında yalnızca ders kitaplarını bulmayacaklar. bununla birlikte tüm yardımcı kaynakları da inşallah masalarında bulunacak. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gençlerimizin, öğrencilerimizin yanında yer almaya, onların problemlerini teker teker çözmeye ve fazlaca daha yeterli ortamlarda yetişmeleri ve ülkemizin geleceğinin inşasında yer almalarına uğraş sarf ediyoruz tüm arkadaşlarımızla bir arada.

Bu vesileyle pazar günü imtihana girecek tüm öğrencilerimize muvaffakiyetler diyorum. Ve COVID-19 salgınından daha sonra birinci sefer öğrencilerimiz maskesiz bir biçimde imtihana girecekler. İnşallah bu kere maskesiz olduğu için epey daha rahat bir biçimde imtihan sürecini geçirecekler. İnşallah diledikleri üzere imtihanları geçer, istedikleri okul çeşitlerine yerleşmiş olurlar. Tüm öğrencilerimize muvaffakiyetler diliyorum.”