Actinopteri
New member
“Bugün, Roma'da bana 'şok terapisi' uygulanan kısa bir hastanede yatıştan sonra Milano'ya dönüyorum ve burada sorumlu kişiler tarafından takip edilerek Milano'da devam etmem gereken çeşitli test ve kontrollere başladım.” Loredana Bertè'nin geçtiğimiz 11 Mart Pazartesi günü rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasının ardından Instagram'daki paylaşımı böyle başlıyor. Sanatçı, konser vereceği Roma'da özel bir klinikteydi.
“Roma ve Varese tarihlerinin ertelenmesi beni utandırdı ama fiziksel koşullarım 2 saatlik aralıksız konser ve buna bağlı seyahat gibi taahhütleri yerine getirmeme izin vermedi” diyen sanatçı, “Bunun yerine mutluyum” dedi. en azından sağlığım için daha az çaba gerektiren diğer taahhütleri yerine getirebildim”.
“Cuma günü televizyonda muhteşem bir ekip oluşturduğum #TheVoiceSenior'da görüşürüz! – diye bitirdi Bertè – Elimden gelen tüm sevgiyle. Loredana'nız”
Ayrıca okuyun
“Roma ve Varese tarihlerinin ertelenmesi beni utandırdı ama fiziksel koşullarım 2 saatlik aralıksız konser ve buna bağlı seyahat gibi taahhütleri yerine getirmeme izin vermedi” diyen sanatçı, “Bunun yerine mutluyum” dedi. en azından sağlığım için daha az çaba gerektiren diğer taahhütleri yerine getirebildim”.
“Cuma günü televizyonda muhteşem bir ekip oluşturduğum #TheVoiceSenior'da görüşürüz! – diye bitirdi Bertè – Elimden gelen tüm sevgiyle. Loredana'nız”
Ayrıca okuyun