“Nba yıldızı Wembanyama’nın güvenlik tokatları”

Actinopteri

New member
pop yıldızı Britney Spears, NBA yıldızı Victor Wembanyama ile selfie çekmeye çalıştığı için tokatlandığını söyledi.Şu anda Nevada’da San Antonio Spurs ile ilk maçını oynayacak basketbol güvenliğinin bir üyesi ona bunu söyledi. şarkıcı basketbolcuyla fotoğraf çektirmek istediğinde yüzüne vurdu. Spears, saldırı nedeniyle Las Vegas polisine şikayette bulundu. ‘Çeşitlilik’te okuduğumuz şey bu. İddiaya göre olay, Çarşamba akşamı bir otelin restoranının girişinde yaşandı.

”Travmatik deneyimler benim için yeni değil ve ben de onlardan payımı aldım. Dün gece başıma gelenlere hazırlıklı değildim. Pop yıldızı, tebrik etmek için ona yaklaşmaya karar verdiğini ve bu noktadaSpears tekrar yazıyor, basketbolcunun güvenliği “arkama bakmadan yüzüme ters vuruş yaptı, neredeyse beni yere seriyordu ve gözlüğümü yüzümden düşürüyordu”.

Spears, Instagram’da şunları ekliyor: ”İnsanlar bana her zaman yaklaşıyor. Hatta o akşam en az 20 kişilik bir hayran grubunun saldırısına uğradım. Güvenlik ekibim hiçbirini vurmadı”. Las Vegas Büyükşehir Polis Departmanı, ‘grevler ve yaralanmalara’ ilişkin bir soruşturma başlattığını ve bir polis raporunun dosyalandığını doğruladı.ancak ilgili tarafların kimliklerini açıklamadı.

Bir polis departmanı sözcüsü Variety’ye “Olay bir polis raporunda belgelendi ve herhangi bir tutuklama veya alıntı yapılmadı. Şu anda daha fazla ayrıntı verilmeyecek.” Wembanyama olayı doğruladı. , ancak şarkıcının katılımı gerçeğinden sonra öğrendiğini açıklıyor.