Marcelo Longobardi radyo yayınına katılmadı, güçlü bir savunma yaptı ve Jonatan Viale kısa bir yorumla yanıt verdi

Actinopteri

New member
Dün gerçekleşen geçiş Marcelo Longobardi Radyo programında Guillermo Francos ile meslektaşıyla daha sonra yayında yaşanan gergin anlar Jonathan Viale bu çarşamba sabahı bunun yansımaları oldu: “Bu sabah” programının sunucusu radyo programında yoktu İki sürücü arasında güçlü bir savunma yaptı ve Başkan Javier Milei'nin çevresinden aldığı sözlü saldırılardan bıktı.

“Dün belirttim Milei'de yeni olmayan bu acımasız sözlü şiddetten dolayı kişisel ve profesyonel düzeyde rahatsızlığım ve yorgunluğum ve kendilerine benzemeyen her şeye karşı çok sinir bozucu, tacizci ve saldırgan davranan renkli Praetorian Muhafızları. Longobardi, programının kapanmasından önce şöyle konuştu: “Gazeteci, fikirlerini karıştırmayan biri veya farklı cinsel tercihleri olan biri olması önemli değil.”

Yaşadığı duruma kızgın, özellikle de cumhurbaşkanının kendisi tarafından tanıtılan ağlarda aldığı saldırılar nedeniyle, bir karar verdiğini söyledi: “Çok sınırlı olanaklarım içinde Artık bu tür şikayetleri kabul etmemeye karar verdim. ve bu tür sorunlara karşı direnç göstermek için sınırlı imkanlarım dahilinde elimden gelenin en iyisini yapacağım. “İnsanları onaylamayacağım veya bu insanların düşüncelerini ve şikayetlerini doğrulayan insanları kabul etmeyeceğim.”

“Bu Milei formatının, onu en az 20 yıldır meydana gelen ekonomik felaketin üstesinden başarıyla gelmeye çalışan bir kişi olarak gören Arjantinlilerin büyük çoğunluğu için tamamen ikincil önemde olduğunu anlayabiliyorum. Buna katılıyorum ve anlıyorum. Enflasyonun düşürülmesi veya kamu hesaplarının dengelenmesi veya Arjantin'in uluslararası sahneye çıkarılmasıyla karşılaştırıldığında bu konu insanlara ikincil görünüyor, ancak bunu haklı çıkarmıyorum. Enflasyonun düşürülmesi karşılığında gün boyu canımı acıtacaklarına alışmaya hazır değilim.“diye devam etti.

Gözle görülür şekilde üzgün olan Longobardi, bir röportajda Genelkurmay Başkanı Guillermo Francos'a Faro Vakfı üyelerinin “hakaretlerinin bir kısmının” Hükümet tarafından da paylaşılıp paylaşılmadığını sormuştu.

Yetkili, “Hangi hakaretler?” diye sordu ve Longobardi şöyle yanıt verdi: “Örneğin beni etkileyenler.” Şaşıran Francos, Faro Vakfı'nda herhangi bir hakaret duymadığını ve konuyu hızla görmezden gelerek bu garip andan çıkmaya çalıştığını söyledi. Ancak sürücü şöyle devam etti: “Başkan Milei'nin ideologu Bay (Agustín) Laje'nin benim aşırı dolu bir gazeteci olduğum konusunda ısrar etmeye devam ettiği hakaretlerden bahsediyorum.”

Video

Marcelo Longobardi ve Guillermo Francos arasındaki gergin kesişme: “Neden Hükümetin bana her gün hakaret etmesine katlanmak zorundayım?”

Francos bir kez daha durumdan uzaklaşmaya çalıştı ve “Bu Bay Laje'nin görüşü olacak” dedi. Ancak Longobardi bundan hoşlanmadı ve onu daha kişisel bir meseleye götürerek ısrar etti ve Francos'a kendisinin “aşırı dolu bir gazeteci” olduğuna inanıp inanmadığını sordu.

“Hayır Marcelo, seni uzun yıllardır tanıyorum, bu yüzden Hükümet hakkındaki değerlendirmelerinin çoğuna katılmıyoruz, ki bunların yanlış olduğuna inanıyorum ve bu yüzden senin aşırı dolu bir adam olduğunu söylemeyeceğim. gazeteci” dedi Francos. Ve ardından özgürlükçü kitlelerin gazeteciye karşı tepkisini haklı çıkarmaya çalıştı: “Sanırım diğer taraftan Longobardi'nin ifade ettiği eleştirilerin çoğunun tamamen haksız olduğunu da anlamaları gerekiyor, bu da onun tek bir açıdan tartışılabilir olduğu anlamına gelmiyor. öyle ya da böyle, elbette”.

Röportajın sonunda daha yüksek tonlara sahip olan bu geçişin ardından Longobardi, Şikayetlerini dile getirmediği için Viale ile yüzleşti Eyaletten sorumlu özgürlükçü milletvekili Agustín Romo ile yaptığı bir röportajda ona karşı çıktı.

Video

Şikayetler üzerine Longobardi, Jonatan Viale ile radyo geçişini iptal etti

Bu nedenle bu çarşamba Longobardi şunu bildiğini söyledi: kendi radyosunda huzursuzluk yarattı.

“Ne zaman bu seviyedeki bir bakış açısını yükseltsem Bana karşı çıkan güçlerim var, çok güçlü“Kendi radyo istasyonumda bile bu konudaki bakış açımdan ciddi rahatsızlıklar oluştu ve bu benim için kabul edilemez görünüyor” dedi.

Son olarak, “bedeli büyük olacak kişisel tutumunun, enflasyonun düşürülmesi karşılığında kurulan bu şiddet ortamına artık tolerans göstermemek” olduğunu ve “kişisel ve profesyonel konumunun, bu duruma karşı maksimum direnişi göstermek olduğunu” ifade etti. Şiddetin bir türü olan sözlü şiddetin Arjantin'de meydana gelen bu doğallaştırması, yalnızca şiddet ilkesinden ibaret değildir.

“Bugün, bu renkli ve yabancılaşmış gençler şunu önerdiğinde, 'la la la la la ve telefon'Telefon insanları gücendirmek, komplo teorileri yaymak için bir silahtır, saldırganlık için bir silahtır, tehdit için bir silahtır, diskalifiye için bir silahtır, ayrımcı pozisyonlar için bir silahtır, çok tehlikeli bir silahtır, özellikle de bir tür kötü ruha sahip olan kişilerde. ikinci sırada bırakılamayacak faşistoid senaryo. Eğer kötü bir zaman geçirmek zorunda kalırsam, oyunun bu aşamasında değişmesi zor olan bakış açımın bir sonucu olarak bu durum hayatımda ilk kez başıma gelmeyecek. Her zaman geçici olan kötü anlar yaşayacağım“, tepe.

Sabah 10'da varmak üzereyiz, Longobardi “yarın görüşürüz” diyerek veda etti. Ardından Viale yayına çıktı ve Rivadavia radyosunda yayınlanan iki program arasındaki geçişin askıya alınmasıyla ilgili kısa bir yorum yaptı ve “Marcelo ile geçiş yapmamanın utanç verici” olduğunu söyledi.

üzgün olduğunu anlıyorumbeni aşan kararlar ama ne zaman isterse onu bekliyoruz. Marcelo, sorun değil. Cidden, ne zaman istersen buradayız. Marcelo'yla pas atmayı seviyorum ama o dün konuştuklarımızdan dolayı kızgın ve ciddi olarak pas atmayı gerçekten istediğimize karar verdiğinde,” dedi sürücü. “Ekmek ve sirkler”Konuyla ilgili daha fazla yorum yapmadan.